Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Moscú: La marcha y mitin en honor del 68 º aniversario de la Gran Victoria sobre la Alemania nazi de la Unión Soviética

La manifestación se celebró de la Avda Pushkin a la plaza Lubianka de la Moscú, donde tuvo lugar la concentración. Iva encabezada por el Presidente del Comité Central del Partido Comunista, GA Ziuganov, Vicepresidente Primero del Comité Central del Partido Comunista II Melnikov, vicepresidente del Comité Central del Partido Comunista de VF Rashkin y VI Kashin, los miembros del Presidium y  los secretarios del Comité Central del Partido Comunista.

El cortejo  de los miembros de la columna de la manifestación internacional "Nuestra Gran Victoria" llevaron la  copia más grande  del mundo de la Bandera de la Victoria de 200 metros cuadrados.

Esta bandera  ha visitado 95 ciudades de Rusia, Ucrania, Bielorrusia, Kazajistán, Abjasia, Osetia del Sur, Transnistria y en vísperas del 9 de mayo fue entregada  en la ciudad de Moscú





kprf.ru/photoreports/68.html - Photo report of 1 May in Moscow

kprf.ru/party-live/cknews/118073.html - Video 1 May in Moscow

kprf.ru/party-live/cknews/118383.html - Video of 9 May (Victory Day) in Moscow

kprf.ru/photoreports/70.html - Photo report of 9 May (Victory Day) in Moscow


Tatiana Desyatova
_____________________
International Department

CC CPRF

Etiquetes de comentaris: ,