Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



MANIFEST 11 SETEMBRE 2009

PARTIT DELS I LES COMUNISTES DE CATALUNYA

Aquesta Diada nacional de Catalunya ve marcada per una profunda crisi del sistema, econòmica, social, per aixó la necessitat de continuar aprofundint en la conquesta dels drets socials i llibertats nacionals.

La crisi econòmica, agreujada per les polítiques neoliberals i l’ofensiva de la dreta del PP i de CiU dóna suport a la patronal front als treballadors i treballadores, en un intent de retallar els drets socials i de fer pagar el cost de la crisi als més desafavorits, els aturats.

El PCC crida a la mobilització en la defensa dels drets socials que també són nacionals, a fer costat als sindicats i a mantenir la unitat de les forces d’esquerres. Cal mobilitzar-se per la consecució dels plens drets nacionals, fins i tot el d’autodeterminació.

Cal impulsar la lluita per la pau i la solidaritat internacional. El poble sahrauí, el palestí, el cubà, l’iraquià i tants altres que pateixen l’agressió externa i necessiten el suport internacional per defensar la seva independència i sobirania nacional. El nostre suport també al poble hondureny que continua resistint front el cop d’Estat de l’oligarquia i el feixisme per restablir la legalitat democràtica. Els pobles llatinoamericans i els seus processos d’alliberament social es veuen en perill amb la instal·lació de les bases nord-americanes al narco-estat colombià.

Finalment, recordem el paper de l’imperialisme nord-americà en el cop feixista de l’11 de Setembre contra el President Salvador Allende.


Etiquetes de comentaris: