Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


divendres, 11 de maig del 2012

DISSABTE 12 DE MAIG DIA DE MOBILITZACIÓ GLOBAL 12M 15M

DISSABTE 12 DE MAIG DIA DE MOBILITZACIÓ GLOBAL  12M 15M

       #sensepor


BARCELONA      18h Plaça Catalunya

LLEIDA               18h Plaça Ricard Vinyes

TARRAGONA     19h Plaça Imperial Tarraco

TORTOSA          19h Plaça Alfonso

RESOLUCIÓ SOBRE LA MANIFESTACIÓ DEL 12M 15M
Crida a participar a la manifestació del 12M. No callarem

El 29M va ser una jornada de vaga massiva protagonitzada per la classe treballadora, organitzada per les organitzacions sindicals i altres sectors populars  que van confluir en el que es pot considerar com una vaga social que va expressar l’oposició a la reforma laboral injusta, ineficaç i inútil, però també  que suposa un descontentament social molt important amb les polítiques d’austeritat, les retallades i privatitzacions dels serveis públics, el drama dels desnonaments hipotecaris i l’atur.

La resposta del govern davant l’augment de la resposta social a les seves polítiques de servei a l’oligarquia financera ha estat intentar generar por i criminalitzar la mobilització social massiva efectuada en exercici dels drets de vaga, manifestació i reunió, utilitzant la coartada dels aldarulls. 

Per tant, denunciem l’arbitrarietat en l’ús de la força per part de les forces de seguretat contra els vaguistes, en les detencions i en la inhibició respecte a les coaccions  contra el dret a fer vaga dels treballadors i treballadores, així com els plans de reforma penal que pretenen criminalitzar conductes com la desobediència civil o equiparar la participació activista a les xarxes socials amb l’organització il·legal.

La nostra resposta serà continuar la mobilització social i popular contra el plans de l’oligarquia financera i els seus polítics còmplices. Als barris, al centres de treball, al carrer i a les xarxes. En aquest sentit, participarem a l’1 de Maig, que ha de ser massiu i una clara continuïtat de l’esperit del 29M. I tenim una fita que no podem defugir i que treballarem com una convocatòria central: la manifestació massiva, unitària i pacífica que està convocada el 12 de Maig, amb motiu de l’aniversari del 15M, amb el següent programa:

1. Ni un euro més per rescatar els bancs. Auditoria ciutadana del deute. No pagarem el deute il·legítim creat per aquells que van provocar la crisi.

2. Educació, sanitat i serveis públics gratuïts i de qualitat. No a les retallades de la despesa pública, no a la privatització dels serveis públics.

3. Repartiment just del treball, salari digne i no a la precarització. No a la jubilació als 67 anys i retirada de la Reforma Laboral.

4. Dret garantit a l’accés a l’habitatge digne. Dació en pagament retroactiva. Parc públic d’habitatges de lloguer social. Promoció de cooperatives d’habitatge.

Partit dels i les Comunistes de Catalunya

 

Etiquetes de comentaris: , ,